MakiMee kirjutas:Kui teeks Tallinnas siis ma mõtlesin veel just ühe variandi välja kus võibolla oleks päris hea. Ma pole veel ise kohal käinud pimedas aga ma usun, et siin Nõmmel metsas observatooriumi taga oleks päris hea. seal saab autosid parkida ja on olemas lage plats. Seal võib isegi 2 kohta olla. lähen käin täna õhtul läbi ja vaatan kuidas seal valgustusega on.
Kaardi peal ka kohad siis:
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... =UTF8&z=16Loodan, et märge kaardil olemas:) tegin esimest korda seda:) teine koht on seal sama kaardi peal glehni lossi lähedal.
Käisin täna kohal, kahjuks eile ei jõudnud. Pimedust seal küll aga ma ei tea kui madalalt keegi vaadelda soovib
Jupiterid ja asjad peaks ära nägema. Seal aint 1 tänavavalgusti, mis paistab rohkem(muidu neid veel aga see 1 aint selline natuke) ja vahel ka autode valgus aga kui palju seal öösel ikka sõidetakse.
Muidu mu õde pakkus välja veel ühe variandi. Nimelt TTÜ taga spordiväljakul. Seal on plats päris suur ja mets ümberringi niiet suuri valgusteid vist ei ole. Ma ise pole seal käinud! Äkki on foorumis keegi targem kes seal käinud viimasel ajal, et kuidas seal seis on?