Tere, sooviks seda artiklit kommenteerida. Vabandan kui kellegi maailma vaadet riivan.
Tahtsin siin seda teemat arutada ja huvitav oleks ka teiste arvamust lugeda. Nimelt mis asi on "aeg"? Kas ajaga saab kõike meie ümber vabandada?
Ühesõnaga, me leiame et kuskil tekkis ( keemilised reaktsioonid?) keeruline molekul, paneme ta 25c kraadisesse magevee tiiki ja siis tuleb hr. AEG !!
Mida aeg tegema hakkab on lausa müstika, ta vormib molekulist ( neid peab ilmselt ikkagi rohkem olema) elava organismi kõikide tema tunnustega ( toitumine, seedimine, immunsüsteem, paljunemine, DNA jne) ja need tunnused peavad olema korraga sealsamas kuna muidu see suurepärane organism hukkub. Nüüd minu võibolla rumal küsimus on - kas aeg mõtleb? kas ajal on kindel eesmärk? Ja kust aeg võttis üldse skeemid/plaanid selliseks ehituseks??
Teatavasti keerulised süsteemid ei teki lihtsamatest ilma välise abita (lihtsalt öeldes). See on füüsika. Olen seda teemat palju uurinud ja seda kinnitab ka minu hea tuttav kes on vastaval alal professor ja tulevane akadeemik ( nime ei pea vajalikuks hetkel nimetada). Tema sõnad olid - peab olema mõistuslik sekkumine, nimetame seda jumalaks või kuidas keegi soovib.
ps. ei pea olema professor et aru saada, aeg ei oma mõistust, mälu ega oskusi midagi ehitada.